kontenery

Kontenery gastronomiczne

Kontenery gastronomiczne są rozwiązaniem dedykowanym dla przedsiębiorców szukających miejsca pod stworzenie punktu gastronomicznego za przystępną cenę. Zadbaliśmy o to, aby te wyprodukowane przez nas, za sprawą swojej konstrukcji są w stanie funkcjonować przez 365 dni w roku. Ponadto pozwala ona na szybkie i klarowne umieszczenie go w dostępnej lokalizacji.

W ciągu ostatnich lat z powodu wzrostu oczekiwań konsumentów kontenery przeszły ewolucję, porzucając  nieatrakcyjną estetykę i brak wygody na rzecz satysfakcjonującego, wytrzymałego i praktycznego wykonania. Stąd i my na pierwszym miejscu stawiamy na kompatybilność z oczekiwaniami klienta.

Nie zapominamy jednak o kryteriach bezpieczeństwa.  Dlatego przed selekcją oraz wdrożeniem inwestycji niezbędna jest wcześniejsza aprobata specjalistów z Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Mowa tu o zgodności z wymogami higieny w celu stworzenia przestrzeni odpowiedniej zarówno dla pracowników, jak i konsumentów. Zakres regulacji jest uzależniony od celów kontenera i czynności, które będą w nim wykonywane: rodzaju kuchni, oferowanych dodatków (napojów produkowanych na miejscu, alkoholi itd.).

W przeciwieństwie do tradycyjnych restauracji i lokali kontener gastronomiczny oferuje pełną dowolność projektowania wnętrza, doboru wyposażenia, czy ustawienia ścian bez konieczności przeprowadzania gruntownego remontu. Jeśli zaś zajdzie potrzeba, po konsultacji i pomocą wsparcia technicznego można rozszerzyć jego powierzchnię, chociażby z konieczności pomieszczenia większej ilości osób.

Kontakt